In this article

Vacature Stagiair onderzoek omgevingswet Limburg

De rekenkamer heeft een vacature voor een stagiair die in de Masterfase zit of voor een startend onderzoeker die net is afgestudeerd (werkervaringsplek). Het betreft het onder begeleiding uitvoeren van een onderzoek naar de invoering van de Omgevingswet in de provincie Limburg. De Omgevingswet treedt in werking begin 2021 en integreert alle bestaande wetgeving voor …

Print
Bestuurlijke behandeling

De rekenkamer heeft een vacature voor een stagiair die in de Masterfase zit of voor een startend onderzoeker die net is afgestudeerd (werkervaringsplek). Het betreft het onder begeleiding uitvoeren van een onderzoek naar de invoering van de Omgevingswet in de provincie Limburg. De Omgevingswet treedt in werking begin 2021 en integreert alle bestaande wetgeving voor de fysieke leefomgeving in één nieuwe wet. Naast dit juridisch traject omvat de invoering van de Omgevingswet ook het introduceren van nieuwe werkwijzen en een omvangrijk digitaliseringstraject.

Doel van het onderzoek voor de rekenkamer is het geven van een algemeen beeld van de stand van zaken van het invoeringstraject in de provincie Limburg, de wijze waarop Provinciale Staten van Limburg (PS) tot nu toe betrokken zijn (geweest) en geven van aandachtspunten aan PS voor de komende jaren.

Ben je geïnteresseerd en wil je reageren of heb je vragen, mail of bel dan met Ard Schilder, directeur-secretaris van de Zuidelijke Rekenkamer. Je kunt hem bereiken via aschilder@zuidelijkerekenkamer.nl of 06-10592602.

 

Downloads